Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с централно заключване.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем с централно заключване.

Днес като включих алармата, да заключа колата, централното не пожела да се задейства и колата не се заключи. Пробвах пак няколко пъти - не. Само алармата си се включва нормално, но централното не се задейства.
    Пробвах да я заключа ръчно. С ключа, като врътна се заключва и отключва само едната врата, но не и всички, както мисля би трябвало да бъде.... Някаква идея, някой?!
    ALFA ROMEO 147 1.9jtd 8v 2006 г.
    DAEWOO Matiz 0.8 2000 г.

ВАЗ 21079 1990 г.

И на мен ми се е случвало, при мен се оправя като дам на контакт. Много рядко се случва, предимно ако съм отключил колата и после я заключа без да съм я палил, щото понякога си забравям ключовете за вкъщи на дръжката на шоф врата. Случва ми се доста рядко това явление, явно нещо модула за централното се бъгва от време на време.
    Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
    Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
    Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Пробвах и на контакт и пак не се оправя...
      DAEWOO Matiz 0.8 2000 г.

ВАЗ 21079 1990 г.

Comment

Бушоните прегледа ли ?
        Ако ти се занимава да разглобяваш виж дали имаш напрежение на машинките за централното - това при положение ,че бушона е здрав .
        Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
        Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
        Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
          Бушоните прегледа ли ?
          Ако ти се занимава да разглобяваш виж дали имаш напрежение на машинките за централното - това при положение ,че бушона е здрав .
          Къде да го търся този бушон?! Къде се нимари точно на таблото?!
          DAEWOO Matiz 0.8 2000 г.

ВАЗ 21079 1990 г.

Comment

Пробвай да запалиш. И при мен се получава така понякога.
            Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

При мен се случва няколко пъти.
              Последния път обаче не проработи с палене на двигателя.
              Оказа се, че блока за централното е изгорял. На същия блок е и управленито на предните прозорци. Получи се много комична ситуация: приятелката ми натиска копчето за сваляне на нейния прозорец и свали моя След което замириси на изгоряло от жабката (там се намира модула).

Сега си търся този модул - ако някой има идея от къде ще съм благодарен.
              Alfa 156 2.0 TS
              Всички новини за автомобилите на едно място

Comment

Колега, преди няколко дена и при мен се получи същата ситуация! Оправи се като откачих и закачих клемите на акумулатора не ме питай защо стана това, ама факта е че се оправи ) един приятел с Audi ме светна тоя номер.
                Last edited by flame2009bg; d.m.y г., 09:25.
                Alfa Romeo 156 2.0TS
                Alfa Romeo 156 1.6TS - ex.

Comment

Колеите при мен е същото самоче като дам на контакт си работи както трябва щом врътна ключа край спира откачих закачих клеймата нищо този модул каде точно се намира да го погледна аларма и бушон на таблото си е наред общо са ми два за централното здрави са какво ли не правих неще и неще дане би някоя маса да е дала фира?
                  LUXURY FUNEBRI CARS
                  Има нещо в Алфа Ромео, купчина красиво подредени железа и пластмаса,а между тях душа.Необяснимо е!

Comment

Същото и при мен ?! :X .... Хмм, пробвах повечето предложения, но не ... Пробвах и да заключа шофьорската врата с ключа ... последствието е, че се заключва, но после не иска да се отключи. Мисля, че в нея е проблема ;X . Някои да има други идей ?
                    Рискуваш .... и никога не се обръщаш назад!

Comment

Ъъъъ...опитай да задържиш бутона на ключа 1-2 сек. При мен проработи.
                      Alfa 156
                      ::::1.8ts::::144hp::::'98:::::
                      sigpic

Comment

Никъв ефект ...
                        Last edited by Daniele; d.m.y г., 11:57.

Comment

Останах без думи ... свалям си десния прозорец докато си карам и така, както централното не работеше, изведнъж започна да си се отключва и заключва колата.. (на няколко пъти). Прибрах си се, паркирах си я ... заключих си я ръчно, пуснах си алармата ... и на другия ден слизам и чудо !! ... централното си работи без проблем ?! Възможно ли е да е имало вода някъде по електрониката?! Проверих сички кабели да не дават на късо ... проверих блока на централното, да не е изгорял ... проверих бушоните, всичко си е наред ?!

Comment

Първоначално публикувано от Daniele Покажи съобщение
                            Останах без думи ... свалям си десния прозорец докато си карам и така, както централното не работеше, изведнъж започна да си се отключва и заключва колата.. (на няколко пъти). Прибрах си се, паркирах си я ... заключих си я ръчно, пуснах си алармата ... и на другия ден слизам и чудо !! ... централното си работи без проблем ?! Възможно ли е да е имало вода някъде по електрониката?! Проверих сички кабели да не дават на късо ... проверих блока на централното, да не е изгорял ... проверих бушоните, всичко си е наред ?!
                            Те тва е караш Алфа за бога,италианките са единствените коли,в които нещата се оправят от самосебеси
                            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

И не само колите им се оправят от самосебе си.Всичката им техника дет е с електроника е така. Има си собственно мнение и си прави каквото си ще. Даже и от завода производител незнаят защо е така.

Comment

Working...
                              X